STUDENEC

Prodaja:
Hiša - Samostojna
Regija:
Dolenjska
Upravna enota:
Trebnje
Občina:
Trebnje
Opis:
284 m2, samostojna, zgrajena l. 2020, 402 m2 zemljišča, hiša je zgrajena do 3. podaljšane faze (izolacijska fasada, zunanje stavbno pohištvo-okna in vhodna vrata) vsa infrastruktura na parceli, asfaltni dostop, prodamo.
Cena:
224.475,00 EUR
Energ. razred:
 EI: Izračun ni mogoč

Lokacija: V neposredni bližini mesta Trebnje, v mirnem in urejenem naselju se nahaja stanovanjska hiša in vam ponuja vso infrastrukturo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti, kakor tudi veliko možnosti aktivnega preživljanje prostega časa. V bližnji okolici so številne trgovine, banke, pošta, lekarna, zdravstveni dom, osnovna šola, srednja šola, fakulteta, avtobusna postaja in ostale storitvene dejavnosti.

Gradnja: Hiša  je zgrajena do 3. podaljšane faze (izolacijska fasada, zunanje stavbno pohištvo-okna in vhodna vrata). Grajena je iz kvalitetnih materialov: opečna gradnja, streha je pokrita z betonskimi strešniki Bramac, strešna okna Velux, izolacija s stiroporom, debeline 16 cm, PVC stavbo pohištvo s trislojno zasteklitvijo. V hiši so izvedeni prezidi in tudi dimnik s tuljavo.

Infrastruktura:parcela je komunalno opremljena, vsi priključki so na parceli (kanalizacija, vodovod, elektrika, optika).

Pravno stanje: lastništvo je urejeno, parcela je prosta bremen.

Informacije:Milan, tel. 041 661 331

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Nepis d.o.o.
Naslov:
Novi trg 9, 8000 Novo mesto
Telefon:
031/300-422 , 0599/21-419
E-pošta: