MALA CIKAVA, NOVO MESTO - Prodaja, Poslovni prostor Prostor za storitve

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1192 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

Šifra: BO74

zgrajeno leta 2004

Nadstropje: Ni podatka

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)

Regija: Dolenjska

Upravna enota: Novo mesto

Naselje: Mala Cikava


Cena: 1.250.000,00 EUR

1.192 m², prostor za storitve, zgrajen l. 2004, 1.545 m² zemljišča, elektrika, vodovod, kanalizacija, plin, asfaltni dostop, prodamo. Cena: 1.250.000,00 EUR

Dodaten opis

Poslovno skladiščni objekt.

Objekt je zasnovan in sestavljen iz dveh delov. Prvi del predstavljajo poslovni (pisarniški) prostori, drugi del so delavniški prostori.

Poslovni del ima tri etaže.

Zidovi so opečni, stropa nad pritličjem in nadstropjem sta betonski plošči, stropa nad mansardo še ni. Ostrešje je leseno, streha je dvokapnica s fičarami, pokrita z betonsko kritino Bramac.  V tem delu stavbe je dokončano pritličje. Nadstropje in mansarda še nista končani, zgrajeni sta do 3. gradbene faze. Stene v pritličju so ometane in opleskane, v sanitarijah so do stropa obložene s keramiko. Strop je spuščen in izoliran. Ogrevanje je na plin. Elektriinstalacije so podometne. Podometna je tudi vodovodna instalacija. Okna in vhodna vrata so lesena in kovinska. Fasada je izvedena in je izolacijska. Delavniški oziroma skladiščni del se nahaja v pritličju. Osnovno konstrukcijo predstavljajo armiranobetonski stebri in nosilci. Zidovi med stebri so opečni. Stene so ometane. Stropna konstrukcija je lesena, strop je spuščen in obložen z mavčnimi ploščami, toplotno izoliran s stekleno volno Novoterm. Okna so delno kopilit, delno PVC, na odpiranje. Glavna zunanja sekcijska (dvižna), druga zunanja vrata (s konca) pa so dvokrilna kovinska. Fasada je izvedena in je izolacijska. Ostrešje je leseno, ločeno od ostrešja poslovnega dela, streha je dvokapnica, pokrita z betonsko opeko, žlebovi so iz eluksiranega aluminija.

Skladiščni objekt, je enoetažen objekt, zgrajen po sistemu Loging. Osnovno konstrukcijo sestavljajo kovinski stebri, stene pa so izvedene z izolacijskimi panelnimi ploščami. 

Zunanja ureditev: predstavlja asfaltirano dvorišče, tlakovano dvorišče, urejena parkirišča, oporni zidovi.

Komunalni priključki: lokacija ima elektriko, vodovod, kanalizacijo (fekalno, meteorno), telefon, internet, javno razsvetljavo in asfaltni dosop.

Več informacij na tel. 041 661 331


Kontakt

Prodajalec: NEPIS d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 8000 Novo mesto
GSM: 031/300-422
GSM: 0599/21-419
Email: nepis@siol.net

Vaše povpraševanje

*
*
*

Posredovanje

Novogradnje


Vaše povpraševanje

Ob prejemu izpolnjenega, priloženega obrazca se bomo potrudili izpolniti vsa vaša pričakovanja.
Skladno s pravilnikom o varstvu osebnih podatkov se zavezujemo varovati posredovane podatke tako pravnih, kot tudi fizičnih oseb.