MOKRONOG, PRELOGE - Prodaja, Poslovni prostor Delavnica

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 330 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Delavnica

Šifra: 04-04-23

zgrajeno leta 2008

Nadstropje: Ni podatka

EI: Ni podatka

Regija: Dolenjska

Upravna enota: Trebnje

Naselje: Mokronog


Cena: 290.000,00 EUR

330 m², delavnica, zgrajena l. 2008, 1.362 m² zemljišča, vodovod, elektrika, telefonski priključek, kanalizacija za meteorno vodo, okolica in zunanja ureditev urejena, urejeno parkirišče na dvorišču, dostop urejen po asfaltirani cesti, stavba ima uporabno dovoljenje, prodamo. Cena: 290.000,00 EUR

Dodaten opis

Lokacija: Nepremičnina se nahaja ob lokalni občinski cesti v naselju Preloge-Mokronog. V okolici so pretežno individualne enodružinske stanovanjske stavbe z garažami ob stavbi ali garažni hiši. Okolica stavbe je asfaltirana, dvorišče je zaščiteno  z mrežno ograjo na železnih tipskih stebrih. Avtobusna postaja, pošta trgovina, šola, vrtec in ostali objekti družbenega standarda so oddaljeni od stavbe cca 1km. 

Opis stavbe: Zgradba je klasično - masivno zgrajena leta 2008. Debelina zidov  je cca 30 cm in so zaščiteni proti dvigu kapilarne vlage. Stavba ima pritličje in mansardno podstrešje v katerem je sejna soba. Temelji so armirano betonski. Zidovi so opečni  med armirano betonskimi stebri. Strop nad pritličjem je delno streha, delno sekundarni strop iz pločevine. Strop je toplotno izoliran. Ostrešje je jekleno (gama nosilci) v obliki simetrične dvokapnice. Fasada je klasično ometana, toplotno izolirana (demit 14 cm). Stene znotraj v garaži so gladko ometane in pleskane, v spremljajočih prostorih pritličja so obložene s keramiko. Tlak v garaži  je asfalt z epoksi zaščitnim premazom. Okna so PVC, zastekljena z običajnim ravnim steklom in opremljena s standardnim okovjem.Vrata so dvižna, na daljinsko odpiranje. V pritličju hale je pisarna, čajna kuhinja, sanitarije.


Kontakt

Prodajalec: NEPIS d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 8000 Novo mesto
GSM: 031/300-422
GSM: 0599/21-419
Email: nepis@siol.net

Vaše povpraševanje

*
*
*

Posredovanje

Novogradnje


Vaše povpraševanje

Ob prejemu izpolnjenega, priloženega obrazca se bomo potrudili izpolniti vsa vaša pričakovanja.
Skladno s pravilnikom o varstvu osebnih podatkov se zavezujemo varovati posredovane podatke tako pravnih, kot tudi fizičnih oseb.